Over ons

Regionale oriëntatie: Katwijk en omringende gemeenten

Als regionale technische dienst, wordt het werkgebied van Rob Schaart gevormd door de gemeente Katwijk en omringende gemeenten, zoals Wassenaar, Noordwijk(erhout), Oegstgeest, Sassenheim en Warmond. Zo lukt het ons altijd om u op zeer korte termijn van dienst te zijn.

 

Ruime ervaring en erkend vakmanschap

Technische Dienst Schaart is al ruim twintig jaar actief in Katwijk en omgeving. Bij mensen thuis en bij bedrijven en instellingen, van verschillende omvang. Denk aan zorginstellingen en hotels, maar ook aan kapsalons en slagerijen. Ons vakmanschap wordt erkend door Uneto VNi Daarnaast is Rob Schaart erkend MIELE profi-dealer en worden wij jaarlijks bijgeschoold om de juiste service aan uw kostbare apparatuur te kunnen verlenen.

U krijgt altijd vooraf een prijsopgave! Besluit u een nieuw apparaat bij ons aan te schaffen, dan hoeft u niet te betalen voor de ‘diagnose’.

 

Historie: drie generaties Schaart

Rob Schaart begon in 1986 met zijn eigen servicebedrijf voor huishoudelijke apparatuur. Maar de geschiedenis van Schaart gaat veel verder terug. De opa van Rob is rond 1937 begonnen met de verkoop van buizenradio’s, vanuit de voorkamer in zijn huis. Deze radio’s werden in zijn eigen werkplaats voorzien van de visserijband, waardoor vrouwen van de vissers thuis konden meeluisteren met hun geliefden op zee. Schaart was bovendien de eerste winkel in Katwijk die televisies verkocht. “Mensen keken uit nieuwsgierigheid door onze winkelruiten naar binnen om een glimp op te vangen van het eerste zwart-wit televisietoestel”, herinnert Rob de verhalen van zijn opa en vader.

Later is Schaart verder gegaan als reparatiebedrijf voor radio’s en televisies. Vanaf 1986 nam Rob de zaak stapsgewijs van zijn vader over en is de nadruk van de werkzaamheden komen te liggen op de reparatie en verkoop van groot huishoudelijke apparatuur “Een afkomst dus om trots op te zijn”, benadrukt Rob, “en een traditie om voort te zetten. Een goede naam om voort te zetten! Daarom is goede service voor ons topprioriteit en geven wij de voorkeur aan de betere merken. Want daar willen we mee geassocieerd worden.”