Wasmachines

Rob Schaart adviseert Miele

Ben je op zoek naar een degelijke wasmachine met een krachtige centrifuge? Dan is een Miele met een inhoud van 7 kilo een goede keuze. Dit zijn moderne machines die gebouwd zijn om lang mee te gaan.

Zuinig en intelligent
Miele staat bekend om de hoge kwaliteit en geavanceerde technologie die het merk vertegenwoordigt. Dit zijn wasmachines van absolute topklasse.

SoftCare-trommel en WaterControl-systeem
De structuur van de trommel lijkt op een honingraat. De speciale SoftCare-trommel zorgt zo dat er een laagje water ontstaat tussen je wasgoed en het metaal. Je kleding wordt op die manier optimaal beschermd tegen slijtage en kreukt bijna niet. Dat is een fijn idee als je je favoriete blouse of broek in de was doet. De veiligheid wordt op een andere manier gegarandeerd door het WaterControl-systeem. Een speciale sensor controleert het waterniveau en de watertoevoer. Zodra dat eventueel nodig is wordt de watertoevoer afgesloten. Met Miele weet je dus zeker dat je geen lekkages krijgt. De machines hebben bovendien een veilig kinderslot.

Hoogwaardige afwerking
De kwaliteit van Miele is een klasse apart, en dat geldt zelfs voor de afwerking. Miele kiest voor perfectie en duurzaamheid. Dat is waarom Miele de enige fabrikant is die ook de voorzijde van de was- en droogmachines met eersteklas email afwerkt. Zo wordt het oppervlak krasvast, zuurbestendig, kleurecht en gemakkelijk schoon te houden. Bovendien zal een Miele machine nooit roesten. Wie hoge eisen stelt aan zijn huishoudelijke apparatuur, komt vanzelf bij Miele terecht. Die apparatuur is betrouwbaar, zuinig, sterk en technologisch hoogstaand. Ook voor deze Miele wasmachines geldt: er is geen betere.